Bon dia explosiu
2052
post-template-default,single,single-post,postid-2052,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bon dia explosiu

Fa uns mesos vam fer una massa mare de sègol, però des de fa dos mesos es va quedar oblidada a la nevera. Fa uns dies ens en vam enrecordar i vam decidir posar-hi remei… S’havia mort?

La resposta és no! S’havia creat una capa de color negre a la superfície de la massa mare que feia una forta olor. Vam llençar aquest líquid negre i vam agafar, a ull, una petita part de la massa. Vam fer la barreja amb aigua i farina de sègol i vam esperar 24h. L’endemà ja podíem veure petites bombolles i, per tant, hi havia activitat.

Passades aquestes 24 hores vam repetir el procés i cada vegada podíem comprovar que la massa estava més activa. La vam alimentar tres vegades més, cada 12 hores, fins que, l’últim dia, a l’anar-la a veure, ens va donar un bon dia així d’explosiu!

Hem aconseguit recuperar una massa mare de sègol i donar-li molta vida.

Ara toca començar amb les proves i noves receptes, esperem que igual d’explosives.

Si vols veure un petit vídeo de la massa mare en acció… Fes clic al següent enllaç!

-> Si vols estar al dia de les nostres novetats, informació de farines, pans o cereals de proximitat... 
Segueix-nos a les xarxes socials! 

Fes-hi una ullada: Facebook, Instagram i Twitter