De les llenties en fem farina!
1834
post-template-default,single,single-post,postid-1834,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

De les llenties en fem farina!

La farina de llegums es caracteritza per ser un aliment molt saludable ja que millora l’absorció dels nutrients, és rica en proteïnes i minerals, és baixa en calories, és aliada de les dietes celíaques i manté els nivells de glucosa estables.

Des de fa un temps, al nostre molí de pedra hi entra cigró ecològic. El molturem i n’extraiem una farina molt nutritiva i aplicable a moltes receptes culinàries saludables. No obstant, fins ara, era l’única llavor que ens havíem aventurat a molturar i, recentment, ens hem atrevit amb la llentia.

La seva alta qualitat nutritiva, les seves propietats i el sabor delicat que aporta als plats la converteixen en un ingredient molt versàtil a l’hora de cuinar.

I ara probablement t’estaràs preguntant: “Què puc fer amb la farina de llenties?”
Doncs, encara que sigui una farina amb la que no cuinem sovint, pot ser un ingredient excel·lent per a les teves receptes. Les opcions per utilitzar-la són molt variades i saludables. Pots fer pans, arrebossats, croquetes i hamburgueses, o bé donar cos als caldos i les salses.

Si encara estàs dubtant si provar-la o no, no ho pensis més! Cuinar amb nous ingredients pot ser molt divertit.