Dia Internacional de la Dona Rural
1788
post-template-default,single,single-post,postid-1788,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Dia Internacional de la Dona Rural

En un dia com avui volem donar visibilitat al paper que ha tingut la dona al llarg dels segles en el món rural, ja que és imprescindible per avançar cap a la igualtat.

És un dia bonic per recordar que a Maldà hi tenim el Mural de la Dona al Món Rural, que defineix a la perfecció les tasques que feien i que eren crucials pel bon funcionament del sector de la ramaderia, de l’agricultura i del sector marítim.

No obstant, a banda d’aquests tres sectors i tal i com es reflexa al mural, el paper de les dones al món rural és molt més ampli: Compaginaven aquestes feines amb altres d’imprescindibles com és la cura de la família i de la llar.

Des de Farinera La Segarra, com a sector fariner en contacte directe amb l’àmbit de l’agricultura, volem donar veu a totes les dones que viuen i treballen al món rural, del món rural i pel món rural.