Espelta
2077
post-template-default,single,single-post,postid-2077,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Espelta

Aquesta farina d’espelta acaba de sortir del molí de pedra, és recent molturada i podem trobar-hi un grapat de beneficis nutricionals i mediambientals.

E cologia
S alut
P roximitat
E nergia
L lavor
T radició
A la pedra

L’espelta és un cereal molt saludable que, un cop convertit en farina, el podem incorporar en moltes receptes culinàries. Per a fer pa, brioixos, pa de motlle, pizzes, magdalenes, galetes, crepes, etc.
Si, a més a més, és ecològica, la seva qualitat serà encara més alta.

La nostra espelta és procedent de l’agricultura ecològica, concretament d’Alguaire (Lleida).

Tal com hem dit en altres ocasions, per a nosaltres ecologia i proximitat són dos conceptes que han d’anar lligats. És per això que tots els productes primàris amb els que treballem són de la zona de la província de Lleida i rodalies. D’aquesta forma, a banda de donar sortida al producte del territori, podem conèixer els camps on es conreen els cereals que posteriorment entren al nostre molí, i podem observar com es treballen i la seva qualitat.

Si encara no has provat a cuinar amb farina ecològica d’espelta, t’animem a fer-ho!

 

-> Si vols estar al dia de les nostres novetats, informació de farines, pans o cereals de proximitat... 
Segueix-nos a les xarxes socials! 

Fes-hi una ullada: Facebook, Instagram i Twitter