Farina integral de blat
1715
post-template-default,single,single-post,postid-1715,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Farina integral de blat

La farina integral s’obté mitjançant la mòlta del gra de blat sencer.

Per què és tant saludable?

  • Pel seu alt contingut en fibra: És una de les principals diferències amb la farina blanca. La integral conté el gra, per tant és més rica en fibra. Evita els constipats, redueix els nivells de colesterol en sang i pot ajudar a prevenir l’obesitat.
  • Per la gran quantitat de vitamines: Conserva el segó i el gèrmen del blat, components que contenen una gran quantitat de vitamines B-1, B-3 i B-5. A més a més, compta amb minerals, ferro i àcids grassos beneficiosos pel nostre organisme.
  • Ajuda a mantenir els nivells de sucre estables: Els efectes de sucre en sang són positius. La farina integral contribueix a estabilitzar aquests nivells.
  • Millora la digestió: La fibra que conté el cereal prevé l’aparició de malalties com hemorroides, inflamacions i dolors, entre altres. A més a més, l’àcid làctic que conté el gra augmenta la reproducció de bactèries benèfiques a l’intestí gros.
  • Beneficia el procés de digestió, promou una millor absorció de nutrients i enforteix el sistema immune.
  • Prevé l’absorció del colesterol “dolent” i a disminuïr els nivells de triglicèrids.

 

Cuidar la teva salut sense necessitat de deixar de menjar pa, és possible.