Farina integral de khorasan ECO
1674
post-template-default,single,single-post,postid-1674,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Farina integral de khorasan ECO

El khorasan és un blat molt antic, conegut com ‘Kamut’, que ha sobreviscut sense millores genètiques o manipulacions transgèniques. És originari de la fèrtil regió medioriental d’Egipte. Diu la llegenda que el khorasan va ser descobert dins d’una tomba egipcia, i l’any 1949 un aviador estatunidenc va recuperar aquest cereal mil·lenari, probablement comprat a un venedor ambulant a El Cairo.

És un blat pur, cultivat en l’agricultura ecològica i amb un gran contingut de proteïne

s i minerals, especialment seleni, zinc i magnesi. És ric en carbohidrats i fibra, redueix el colesterol i la glucosa en sang, principal causa dels problemes cardiovasculars. És una òptima alternativa al blat comú amb alts valors nutricionals, que es cultiva i comercialitza de manera ètica i d’acord amb els elevats estàndards de qualitat.

És apte per tot tipus d’elaboracions: pa, brioixeria, rebossats, pasta…

Es considera un dels blats més energètics per l’elevat percentatge de lípids en la seva composició, per això és recomanable per persones d’elevada activitat física. La farina integral de khorasan ecològica és la més recomanable per les seves propietats nutricionals.