Farinera La Segarra, a la Fira Àpat 2019
1475
post-template-default,single,single-post,postid-1475,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Farinera la Segarra Fira Apat

Farinera La Segarra, a la Fira Àpat 2019

Els passats dies 5, 6 i 7 d’octubre vam assistir a Fira Àpat, la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana. L’esdeveniment es va dur a terme a la cúpula del Centre Comercial Arenas de Barcelona.

Vam exposar les nostres farines molturades a la pedra al nostre estand, donant a veure tot el procés: cereal, farina i pa.

El diumenge dia 6, Tritordeum va realitzar una exposició en la qual Daniel Jordà va dur a terme una Masterclass de pans saludables amb la nostra farina de Tritordeum.

Volem fer una menció especial als forners que van elaborar els pans per a que els poguéssim exposar a la fira, i per a que les persones que ho desitgessin, poguessin tastar un pa elaborat amb farina molturada a la pedra i de proximitat.

Gràcies a totes les persones que us vau apropar al nostre estand. Ens contagieu el bon rotllo i les ganes de continuar elaborant farines de la forma més tradicional!