Finals del 1960 – 2020
1817
post-template-default,single,single-post,postid-1817,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Finals del 1960 – 2020

Fa uns dies vam veure aquesta imatge i ens va fer molta il·lusió veure els canvis que hi ha hagut al llarg del temps. Es tracta d’una fotografia que té més de 50 anys i ens emociona veure l’evolució que hi ha hagut en tots aquests anys, tant a la farinera com a l’entorn. És per això que vam decidir recrear-la.

Des dels inicis fins a dia d’avui podem comprovar que la farinera ha canviat en molts aspectes:

  • A nivell d’estructura vam construïr la nova fàbrica, vam incorporar nous molins, vam apostar per un molí de pedra i, recentment, hem convertit l’antic despatx en un forn de pa.
  • Pel que fa a la producció, al començar en aquest projecte tansols fèiem farina de blat. No obstant, actualment ens hem iniciat en la producció ecològica i treballem amb més de 10 cereals diferents per tal d’oferir més varietat de farines.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han format part de la farinera. Sense vosaltres no hagués estat possible.

De vegades hem de mirar enrere per valorar on som avui.