L’origen de tot
1862
post-template-default,single,single-post,postid-1862,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

L’origen de tot

Aquesta setmana hem anat a l’Espluga Calba a veure el camp on el Pau ha començat a sembrar sègol ecològic. Ens va explicar el procés que té aquest cereal i el treball natural que fa el terreny certificat ecològic.
Com a fariners, creiem que és imprescindible conèixer les mans que treballen la terra i el cereal que acabarà entrant al nostre molí. Al tenir els i les productores a prop i visitar els camps que treballen, podem assegurar-nos que el producte que en surt és natural i de qualitat, exactament el que necessitem per elaborar les nostres farines. Gràcies a aquesta ètica de treball, estem satisfets amb la tasca que realitzem. Per una banda, el contacte contínu amb les pageses i pagesos de la zona ens garanteix la confiança del seu producte. Per altra banda, els cereals de proximitat són una prioritat per nosaltres, ja que estem ubicats en una zona rural on les parades de cereals són les principals protagonistes.
Així doncs, poder treballar amb cereals de proximitat, que formen part del nostre paisatge, donar sortida als productes dels petits productors i contribuïr de forma sostenible en l’obtenció de les farines, ens fa pensar que estem ficant el nostre granet d’arena en aquest món cada dia més caòtic.
En definitiva, confiar en els petits productors de la zona, com el Pau, és fàcil. Però quan observes la passió que tenen per la seva feina, t’assegures d’obtenir un producte increïble, de la zona i cuidat des del sembrat fins la collita.
  • Per veure la publicació a l’Instagram, fes clic a l’enllaç i no t’oblidis de ficar like 😉