Nosaltres
371
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-371,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Tres generacions,

la mateixa filosofia

Farinera La Segarra, S.A. és una empresa familiar que va néixer l’any 1953. Ubicada en un petit poble de l’Urgell, Maldà, on el conreu del cereal és predominant en el món de l’agricultura, valorem aquest paratge com un privilegi que ens permet gaudir de la zona rural, observant el procés del cereal.

 

Des dels inicis fins ara, la fàbrica ha anat avançant a nivell tecnològic i en la introducció de nous productes. Recentment hem introduït el molí de pedra ‘Lo Sòl de Terme’ per tal d’elaborar farines més sanes a nivell nutricional. Posteriorment, ens vam iniciar amb la producció de farines ecològiques (activitat certificada pel CCPAE) amb l’objectiu de deixar una millor petjada dins el sector en el que treballem.

 

Després de tres generacions, l’arrel familiar ens ha deixat com empremta la mateixa filosofia del primer dia: producte de proximitat i tracte proper amb el client, amb l’objectiu d’oferir una gama de farines i un servei de qualitat.