Primeres proves
1735
post-template-default,single,single-post,postid-1735,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Primeres proves

Les primeres proves al nostre obrador!

A mitjans d’agost vam engegar el forn per fer la primera fornada de pans elaborats amb massa mare de cultiu, i aquest va ser el resultat.

Tal com vam comentar a l’anterior publicació, l’objectiu principal del forn és fer pa amb els diferents tipus de farines que elaborem per tal de poder observar la qualitat d’aquestes i poder assessorar millor als nostres clients. Així doncs, vam poder estrenar el forn amb la nostra farina de blat ‘Blanca Segarra’. Ens vam atrevir amb la mare de cultiu, que vam anar alimentant i cuidant durant la setmana anterior.

Després d’amassar i deixar fermentar en bloc durant 2 hores, vam enfornar, i el resultat va ser molt millor del que esperàvem: Uns pans grenyats amb senzillesa, una crosta cruixent, molla esponjosa i l’aroma… L’aroma espectacular! I és que quan es treballa amb massa mare, el sabor del pa fornejat sense pressa, és canela en rama.

Quedem molt contents per aquest primer dia, però no ens oblidem que queda molt per practicar i molt  per aprendre.

Seguim!

Salut i pa