Setmana Bio
1805
post-template-default,single,single-post,postid-1805,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Setmana Bio

En el marc de la Setmana Bio, i a falta de dos dies que finalitzi, celebrem la setmana de la producció i alimentació ecològica.

Les nostres farines ecològiques estan elaborades amb cereals de proximitat i són mòltes al molí de pedra, que n’extreu el màxim benefici nutricional. D’aquesta forma s’obté una farina més natural i saludable. Des de Farinera La Segarra creiem fermament que la farina ecològica mòlta a la pedra guanya qualitat en tots els aspectes: l’aroma, el tacte, el sabor, l’amassat i el resultat final. A més a més, no podem oblidar-nos d’anomenar que, d’aquesta forma, les propietats del cereal es conserven i, per tant, el pa és més saludable.

Tenint en compte la importància de l’alimentació sana, us animem a contribuïr a la Setmana Bio comprant algun producte eco.

Un món més sostenible, és possible!