Vols provar les nostres farines?
1698
post-template-default,single,single-post,postid-1698,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Vols provar les nostres farines?

Estem creant la nostra botiga online, que d’aquí ben poc estarà operativa. Mentrestant, et podem enviar les nostres farines a casa. Fem enviaments a tota la península.

Com pots fer la comanda?

  1. Escull la caixa que prefereixis. Si creus que n’hi ha massa, pots compartir-ho amb la família, algun veí o veïna, companys/es de feina.
  2. Decideix les farines que vulguis! Ecològiques, convencionals, mòltes a la pedra… Farem la teva caixa a mida.
  3. Envia’ns un correu a info@farineralasegarra.com indicant la caixa i les farines que vulguis, i també el lloc on s’hauria de fer l’enviament.
  4. Nosaltres t’informarem del cost total i t’enviarem la comanda a casa.  Si ho prefereixes, pots venir a buscar-ho a la farinera.

 

Trobaràs més informació sobre les nostres farines a la pàgina web, a l’apartat de farines convencionals, farines ecològiques i Lo Sòl de Terme.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres. Estarem a la teva disposició!